Løbesokker

Kategorier:

Savotta - Løbesokker (3-pak) (43-46)

99,00 kr.

Savotta - Løbesokker (3-pak) (39-42)

99,00 kr.

Savotta - Løbesokker (3-pak) (35-38)

99,00 kr.

Savotta - Løbesokker (3-pak)

99,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 10000 varer.

Friluftsland.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2053 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1716 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 59555 personer som er fans af deres side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Friluftsland.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 55 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 6290 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5657 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 45588 fans. Her er der 475 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,4 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. GrejFreak.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra GrejFreak.dk, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 287 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 189 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 7052 fans.

Det er på 55Nord.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. 55Nord.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra 55Nord.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg 55Nord.dk nu

Webshoppen OutdoorPro.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 109 kunder, hvoraf imponerende 89 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 2529 mennesker som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. Ud af disse er der 46 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på OutdoorPro.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover tilbyder OutdoorPro.dk prisgaranti, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på OutdoorPro.dk leveret inden for 2-3 hverdage, og betaler blot 30 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 749 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores artikler fremviser tilbud til børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og helst med gratis levering.