Løbeveste

Kategorier:

Newline Visio Løbevest Unisex

179,00 kr.

Newline Visio Løbevest Herre

249,00 kr.

Newline Visio Løbevest Dame

249,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Internetbutikken Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 303 tidligere kunder, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Apuls.dk 3245 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 81 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 28136 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. Ud af disse er der 2139 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra Bodylab.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6901 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 6032 af dem har givet topkarakter. BilligSport24.dk har 5082 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 15 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Hos BilligSport24.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Produktoversigterne fremviser varer til børn, samt til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde frem til gode produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt.