Løfteborde

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 6500 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 727 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 575 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Inventarland.dk 4301 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Inventarland.dk leveret inden for 1-5 hverdage, og du betaler blot 149 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Inventarland.dk nu

Webshoppen Engsig.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 8,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 15 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 13 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 509 fans. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Engsig.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Engsig.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 58 kr. Og når du bestiller for mere end 937 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Engsig.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores guides fremviser varer til juniorer, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter du kan købe på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.