Løjtnantshjerte

Kategorier:

Løjtnantshjerte Alba - Dicentra spectabilis Alba

42,44 kr.

Løjtnantshjerte Alba - Dicentra spectabilis Alba

62,44 kr.

Løjtnantshjerte Alba - Dicentra spectabilis Alba

87,44 kr.

Løjtnantshjerte Alba (nr. 167) - Dicentra spectabilis Alba

29,95 kr.

Løjtnantshjerte - Dicentra spectabilis

42,44 kr.

Løjtnantshjerte - Dicentra spectabilis

51,19 kr.

Løjtnantshjerte - Dicentra spectabilis

74,94 kr.

Løjtnantshjerte - Dicentra spectabilis

81,19 kr.

Løjtnantshjerte (nr. 166) - Dicentra spectabilis

29,95 kr.

Løjtnantshjerte, rød

23,95 kr.

Løjtnantshjerte, hvid.

23,95 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6440 kunder, hvoraf hele 4860 personer har givet topkarakter. Plantetorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 17187 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Plantetorvet.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Plantetorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2413 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 2189 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 2866 personer som er fans af deres side. Her er der 21 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Blomsterverden.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Blomsterverden.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Artiklerne præsenterer dig for produkter til drenge og piger, og ligeledes også til herrer og damer. Om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med fri fragt.

Produkterne der er fremvist på denne side er udvalgt af vores webshop-robot. Den har kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest muligt til løjtnantshjerte, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Foruden din søgetekst har den derudover medtaget søgefraser, som andre folk typisk skriver i relation til det, fx løjtnantshjerte formering og løjtnantshjerte hvid. Det har den brugt som ekstra information til, at liste de mest aktuelle varer.

Vi kan også se at andre folk leder efter eksempelvis løjtnantshjerte frø eller løjtnantshjerte køb, og løjtnantshjerte kage. Den her data har robotten også benyttet til, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. Desuden kan det ses i data, at søgefraserne løjtnantshjerte blomstring og løjtnantshjerte jord ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af søgerobotten på samme måde som søgningerne løjtnantshjerte navn og løjtnantshjerte historie. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de viste varer, og at minimum ét af dem fangede din interesse.