Løvefod

Kategorier:

Løvefod - Alchemilla erythropoda

46,19 kr.

Løvefod - Alchemilla erythropoda

32,44 kr.

Løvefod - Alchemilla erythropoda

62,44 kr.

Lodden løvefod Auslese - Alchemilla mollis Auslese

36,19 kr.

Lodden løvefod - Alchemilla mollis

36,95 kr.

Lodden Løvefod - Alchemilla mollis

51,19 kr.

Lodden Løvefod - Alchemilla mollis

29,94 kr.

Lodden Løvefod - Alchemilla mollis

39,94 kr.

Lodden Løvefod - Alchemilla mollis

44,94 kr.

Bjerg-Løvefod - Alchemilla alpina

36,19 kr.

Bjerg-Løvefod - Alchemilla alpina

41,19 kr.

Bjerg-Løvefod - Alchemilla alpina

62,44 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Webshoppen Plantetorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Plantetorvet.dk en score på hele 8,9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6440 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 4860 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Plantetorvet.dk 17187 fans på nuværende tidspunkt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Plantetorvet.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Netbutikken Blomsterverden.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2413 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 2189 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 2866 mennesker som er fans af Blomsterverden.dks Facebook-side. Ud af disse er der 21 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har accepteret Blomsterverden.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Blomsterverden.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de mest populære online webshops. Vores produktoversigter viser produkter til drenge og piger, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer der kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der er vist i denne kategori er søgt frem af vores shopping-robot. Den har kigget flere millioner af varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der læner sig mest op ad søgeordet løvefod, og som den derfor beregner er mest interessante for dig. Foruden din søgetekst har den ligeledes medregnet søgeord, som den kan se at andre mennesker med stor sandsynlighed bruger i relation til det, fx løvefod alchemilla mollis eller løvefod te. Det har den brugt som inspiration til, at kunne vise de mest relaterede produkter.

Det ses også at andre folk leder efter eksempelvis løvefodsbadekar og løvefod frø, samt løvefod plante. Denne viden har robot-søgeren ligeledes benyttet for, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. I øvrigt viser data, at søgeordene løvefod staude og løvefod i krukke ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af søgerobotten ligesom søgeudtrykkene løvefod blomst og løvefod pris. Vi håber inderligt at du ikke blev skuffet over de viste varer, og at bare et enkelt af dem vækkede din interesse.