Løvsugere med benzin

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Texas.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 7169 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 5884 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 459 fans. Samlet set er der 17 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Texas.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 5148 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 4294 har givet den højeste karakter. MoreLand.dk har 4033 fans på deres Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på MoreLand.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 2434 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1970 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. HaveMoebelland.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra HaveMoebelland.dk efter kun 2-5 hverdage, og leveringen koster blot 50 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 6000 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores guides præsenterer dig for tilbud til børn, samt til herrer og damer. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde gode produkter du kan købe på tilbud og helst med fri fragt.