Loftlamper til badeværelset

Kategorier:

Surface 700 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

6.995,00 kr.

Surface 700 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

6.995,00 kr.

Surface 700 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

6.995,00 kr.

Surface 700 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

6.995,00 kr.

Surface 700 Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

6.995,00 kr.

Surface 700 Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

6.995,00 kr.

Surface 500 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

4.995,00 kr.

Surface 500 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

4.995,00 kr.

Surface 500 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

4.995,00 kr.

Surface 500 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

4.995,00 kr.

Surface 500 Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

4.995,00 kr.

Surface 500 Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

4.995,00 kr.

Surface 500 Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

4.995,00 kr.

Surface 300 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

2.995,00 kr.

Surface 300 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

2.995,00 kr.

Surface 300 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

2.995,00 kr.

Surface 300 Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

2.995,00 kr.

Surface 300 Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

2.995,00 kr.

Surface 300 Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

2.995,00 kr.

Surface 300 Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

2.995,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 18 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 15 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Luxlight.dk 1864 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Luxlight.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover har Luxlight.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Luxlight.dk leverer din ordre på kun 1-4 hverdage, og leveringen koster blot 40 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Webshoppen Lampemesteren.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 9000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1574 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1352 5-stjernede anmeldelser. Lampemesteren.dks Facebook-side har i øjeblikket 38692 fans. Samlet set der lige nu 80 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har accepteret Lampemesteren.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lampemesteren.dk efter kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 6000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 840 anmeldelser, hvoraf imponerende 720 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 11650 fans. I alt 24 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 3,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos AndLight.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 67 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 48 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 369 personer som er fans af deres side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Lamper.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lamper.dk efter kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 45 kr. Hvis du bestiller for mere end 200 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Vores artikler viser tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.