Loftlamper til køkkenet

Kategorier:

Solo Square Loftlampe Sort/Guld - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Square Loftlampe Sort/Guld - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Square Loftlampe LED Sort - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Square Loftlampe LED Sort - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Square Loftlampe LED Hvid - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Square Loftlampe LED Hvid - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Rund Loftlampe Sort/Guld - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Rund Loftlampe Sort/Guld - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Rund Loftlampe Sort/Guld - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Rund Loftlampe Sort/Guld - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Round Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Round Loftlampe Sort - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Round Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Round Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Solo Round Loftlampe Hvid - LIGHT-POINT

1.495,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 18 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 15 personer har givet dem den højeste karakter. Luxlight.dk har i skrivende stund 1864 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har accepteret Luxlight.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover tilbyder Luxlight.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Luxlight.dk efter kun 1-4 hverdage, og betaler blot 40 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 9000 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 1574 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1352 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Lampemesteren.dk 38692 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 80 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Lampemesteren.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Lampemesteren.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 6000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 840 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 720 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har AndLight.dk i skrivende stund 11650 fans på deres side. 24 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 3,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. E-mærket har godkendt AndLight.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher AndLight.dk produkter ift. andre webshops, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

AndLight.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg AndLight.dk nu

Netbutikken Lamper.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 67 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 48 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 369 personer som er fans af Lamper.dks Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har godkendt Lamper.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover er der hos Lamper.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Lamper.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 45 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 200 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Lamper.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Vores produktlister indeholder produkter til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og helst med fri fragt.