Loftrosetter

Kategorier:

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 1996 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1895 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 2607 fans. Samlet set er der 84 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Malgodt.dk betale med kort. E-mærket har accepteret Malgodt.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 90 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Malgodt.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 50 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

Netbutikken DecoFarver.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3500 varer hos dem.

På Trustpilot har DecoFarver.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2470 tidligere kunder, hvoraf 2315 har givet den højeste karakter. DecoFarver.dk har i skrivende stund 3420 fans på deres Facebook-side. 57 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover prismatcher DecoFarver.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 120 dage.

Normalvis bliver ordrer på DecoFarver.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 3500 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 39 kunder, og dette er takket være hele 36 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har BNFarver.dk 490 fans. Her er der 52 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BNFarver.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. BNFarver.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

BNFarver.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster kun 59 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Produktoversigterne præsenterer produkter til børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis levering.