Lommekluder

Kategorier:

Vores anbefalede beauty-webshops

Webshoppen NiceHair.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 14000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,4 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 37612 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 31933 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 225196 mennesker som er fans af NiceHair.dks Facebook-side. I alt har 4607 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

NiceHair.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg NiceHair.dk nu

Lookfoxy.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 300 varer.

Netbutikken har 6,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 43 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 14 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 608 mennesker som er fans af Lookfoxy.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 10 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 3,9 ud af 5.

Det er på Lookfoxy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover har Lookfoxy.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Lookfoxy.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Made4men.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,4 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6942 anmeldelser, hvoraf imponerende 5800 personer har givet dem den højeste karakter. Made4men.dk har i skrivende stund 6276 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 75 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Made4men.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Made4men.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores produktlister indeholder varer til børn, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer der kan købes til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.