Loppehalsbånd til Hunde

Kategorier:

Biospotix loppehalsbånd til hunde

79,95 kr.

Biospotix loppehalsbånd til hund, Small

79,95 kr.

Biospotix loppehalsbånd til hund, Large

99,95 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Internetbutikken Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 641 har givet den højeste karakter. Gilpa.dk har 3483 fans på deres Facebook-side. I alt har 114 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Du har på Gilpa.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Gilpa.dk efter kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 37 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1304 af dem har givet topkarakter. Dogshop.dk har i skrivende stund 752 fans på deres Facebook-side. 27 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt Dogshop.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dogshop.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 35 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4500 varer.

MyPets.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 275 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 240 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 5205 mennesker som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på MyPets.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Hos MyPets.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Produktlisterne præsenterer dig for varer til babyer og børn, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering.