Loppemiddel til Hunde

Kategorier:

Bayvantic loppemiddel til hunde under 4 kg

179,95 kr.

Bayvantic loppemiddel til hunde 40-60 kg

279,95 kr.

Bayvantic loppemiddel til hunde 4-10 kg

199,95 kr.

Bayvantic loppemiddel til hunde 25-40 kg

229,95 kr.

Bayvantic loppemiddel til hunde 10-25 kg

219,95 kr.

Advantage Vet loppemiddel til hunde 4-10 kg

169,95 kr.

Advantage Vet loppemiddel til hunde 25 og derover

189,95 kr.

Advantage Vet loppemiddel til hunde 10-25 kg

179,95 kr.

Advantage Vet loppemiddel til hunde 0-4 kg

144,95 kr.

B&B Petguard økologisk loppemiddel, 500 ml spray

138,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Internetbutikken Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 705 anmeldelser, hvoraf hele 641 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Gilpa.dk 3483 fans på nuværende tidspunkt. 114 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Gilpa.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 37 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1500 varer hos dem.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på 9,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Dogshop.dk i skrivende stund 752 fans på deres side. I alt 27 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dogshop.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Dogshop.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 35 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 275 kundeanmeldelser, hvoraf hele 240 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MyPets.dk efter kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de største online forhandlere. Vores produktlister indeholder produkter til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og ofte med gratis levering.

Varerne der præsenteres på den her liste er søgt frem af vores produktrobot. Den har nemlig kigget flere millioner af varer igennem for at finde dem der relaterer sig mest til loppemiddel til hunde, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den i øvrigt inddraget søgninger, som den vurderer at andre mennesker med stor sandsynlighed skriver i sammenhæng med det, fx loppemiddel til hundehvalpe og loppemiddel til hunde i pilleform. Den kan den benytte som inspiration til, at fremvise de mest relevante varer.

Vores data viser også at andre folk søger efter loppemiddel til hunde bayvantic og loppemiddel til hunde der virker, og loppemiddel til hunde apotek. Den data har robotten også taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af varer. Desuden viser data, at søgefraserne loppemiddel til hunde tyskland og loppemiddel til hunde matas ligeledes er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet taget med af søgerobotten ligesom søgeudtrykkene loppemiddel til hunde maxi zoo og loppemiddel til hunde spray. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de listede produkter, og at bare et enkelt af dem kunne bruges.