Loppemiddel til Katte

Kategorier:

Frontline Combo loppemiddel til voksne katte, 6 stk

329,00 kr.

Frontline Combo loppemiddel til voksne katte, 3 stk

199,00 kr.

Advantage loppemiddel til katte under 4 kg

169,95 kr.

Advantage loppemiddel til katte over 4 kg

189,95 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 705 kunder, og dette er takket være hele 641 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Her er der 114 personer som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Gilpa.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har accepteret Gilpa.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 37 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Dogshop.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dogshop.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 35 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 4500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 275 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 240 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 5205 personer som er fans af deres side.

Det er på MyPets.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MyPets.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Artiklerne viser tilbud til børn, men også til voksne. Uanset om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt.

Varerne der er fremvist i den her samling er søgt frem af vores interne søgemaskine. Den har ledt flere millioner af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest til loppemiddel til katte, og som den derfor beregner matcher dit behov bedst. Foruden din søgetekst har den samtidig medregnet søgefraser, som den kan se at andre mennesker normalt benytter i relation til det, fx loppemiddel til katte apotek og loppemiddel til katte piller. Det kan den bruge som ekstra viden til, at kunne vise de tættest beslægtede varer.

Det ses også at folk er på udkig efter loppemiddel til katte der virker eller loppemiddel til katte tyskland, eller loppemiddel til kattekillinger. Den her data har robotten ligeledes brugt til, at navigere igennem de flere millioner af produkter. Desuden viser vores data, at søgningerne loppemiddel til katte advantage og loppemiddel til katte frontline er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robotten nøjagtig som søgefraserne loppemidler til katte og bedste loppemiddel til katte. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de viste produkter, og at minimum ét af dem vækkede din interesse.