Loppeshampoo til Hunde

Kategorier:

KW Loppeshampoo, 500 ml

154,00 kr.

KW Loppeshampoo, 200 ml

84,95 kr.

Biogance Fleas Away loppeshampoo til hund

99,95 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Netbutikken Gilpa.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 705 kunder, hvoraf hele 641 personer har givet topkarakter. Gilpa.dk har 3483 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 114 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Gilpa.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 37 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1537 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Ud af disse er der 27 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Dogshop.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra Dogshop.dk efter blot 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 35 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dogshop.dk nu

Webshoppen MyPets.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 4500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvoraf imponerende 240 personer har givet dem den højeste karakter. MyPets.dks Facebook-side har i øjeblikket 5205 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg MyPets.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Produktlisterne indeholder tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til herrer og damer. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis levering i Danmark.