Louis Poulsen Patera

Kategorier:

Patera 900 Pendel Silver - Louis Poulsen

21.860,00 kr.

Patera 900 - Louis Poulsen

21.219,00 kr.

Patera 600 Pendel Silver - Louis Poulsen

9.195,00 kr.

Patera 600 Pendel Silver - Louis Poulsen

9.195,00 kr.

Patera 600 Hvid - Louis Poulsen

9.195,00 kr.

Patera 450 Pendel Silver - Louis Poulsen

6.050,00 kr.

Patera 450 - Louis Poulsen

6.050,00 kr.

Patera Pendel Ø90 Silver - Louis Poulsen

21.860,00 kr.

Patera Pendel Ø90 Hvid - Louis Poulsen

21.860,00 kr.

Patera Pendel Ø60 Silver - Louis Poulsen

9.195,00 kr.

Patera Pendel Ø60 - Louis Poulsen

9.195,00 kr.

Patera Pendel Ø45 Silver - Louis Poulsen

6.050,00 kr.

Patera Pendel Ø45 - Louis Poulsen

6.050,00 kr.

Baldakin 2-delt hvid - Louis Poulsen

130,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 18 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 15 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Luxlight.dk 1864 fans. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Luxlight.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Luxlight.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover prismatcher Luxlight.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-4 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Luxlight.dk, og betaler blot 40 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Luxlight.dk nu

Internetbutikken Lampemesteren.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 9000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 1574 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 1352 5-stjernede anmeldelser. Lampemesteren.dks Facebook-side har i øjeblikket 38692 fans. Ud af disse er der 80 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 6000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har AndLight.dk en score på 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 840 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 720 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 11650 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 24 mennesker, og den gennemsnitlige score er 3,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra AndLight.dk efter kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

På Trustpilot har Lamper.dk en score på 8,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 67 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 48 5-stjernede anmeldelser. Lamper.dk har 369 fans på deres Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Lamper.dk efter blot 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 45 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 200 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Vores artikler indeholder varer til piger og drenge, samt til herrer og damer. Uanset om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter du kan købe på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.

Produkterne der er fremvist i den her oversigt er fundet frem af vores shopping-robot. Den har ledt flere millioner af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet louis poulsen patera, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden din søgetekst har den samtidig medtaget søgeudtryk, som den kan se at andre mennesker sandsynligvis bruger i relation til det, fx louis poulsen patera 450 og louis poulsen patera silver. Det har den benyttet som information til, at kunne vise de mest relaterede produkter.

Det ses også at andre folk leder efter eksempelvis louis poulsen patera 600 og louis poulsen patera pendel, eller louis poulsen patera replica. Den data har søgerobotten også taget i brug for, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. For øvrigt kan det i data ses, at søgningerne louis poulsen patera 900 og louis poulsen patera led ligeledes er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af søgerobotten på samme måde som søgningerne louis poulsen patera brugt og louis poulsen patera pris. Vores forhåbning er utvivlsomt at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, og at mindst ét af dem faldt i din smag.