Louis Poulsen Udendørslamper

Kategorier:

Toldbod 220 Væg udendørs Sort - Louis Poulsen

5.765,00 kr.

Toldbod 220 Væg udendørs Alu - Louis Poulsen

5.765,00 kr.

Toldbod 155 Pullert udendørs lampe Sort - Louis Poulsen

4.775,00 kr.

Toldbod 155 Pullert udendørs lampe Alu - Louis Poulsen

4.775,00 kr.

Ph Væg Kobber - Louis Poulsen

14.250,00 kr.

PH 3-2½ Pullert Sort - Louis Poulsen

7.150,00 kr.

Nyhavn Væglampe Kobber - Louis Poulsen

10.995,00 kr.

Nyhavn Væglampe Hvid - Louis Poulsen

9.275,00 kr.

AJ Eklipta Væglampe Ø 350 Udendørs - Louis Poulsen (Uden sidekabelhul)

3.175,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 18 anmeldelser, hvoraf hele 15 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Luxlight.dk 1864 fans. Her er der 5 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Luxlight.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover er der hos Luxlight.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-4 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 40 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 9000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 1574 kundeanmeldelser, hvoraf 1352 har givet den højeste karakter. På Facebook har Lampemesteren.dk i skrivende stund 38692 fans på deres side. Samlet set er der 80 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Det er på Lampemesteren.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Lampemesteren.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Lampemesteren.dk efter blot 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Netbutikken AndLight.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 840 anmeldelser, hvoraf 720 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 11650 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 24 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 3,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher AndLight.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra AndLight.dk efter blot 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og overstiger dit køb 399 kr., så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg AndLight.dk nu

Netbutikken Lamper.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Lamper.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 67 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 48 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Lamper.dk 369 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Lamper.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Lamper.dk når der er gået 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 45 kr. Og overstiger dit køb 200 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Produktlisterne præsenterer dig for produkter til drenge og piger, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde de bedste produkter der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.