Loungesæt

Kategorier:

Ærø Loungestol m/skammel

1.999,00 kr.

Thea Loungesofa m/chaiselong - Beige

2.999,00 kr.

Siesta Lys Grå Loungestol

1.699,00 kr.

Siesta Dusty Loungestol

1.699,00 kr.

Rattan loungestol m/hynde

1.999,00 kr.

Paris Loungesæt - Sort

2.499,00 kr.

Overtræk (190x145) til loungesæt

749,00 kr.

Loungestol m/skammel - Dusty

1.999,00 kr.

Loungestol - Sort m/grå hynder

1.699,00 kr.

Koboo Loungestol i natur-rattan m/metalstel

1.299,00 kr.

Hyndesæt til Ærø Loungesæt

799,00 kr.

Dusty Paris Loungesæt

2.999,00 kr.

Dusty Loungesæt

5.999,00 kr.

Cane-line Moments Loungestol m/hynder

0,00 kr.

Cane-line Moments Loungesofa m/hynder

0,00 kr.

Cane-line Connect Loungestol m/hynder - Taupe

6.149,00 kr.

1. Siesta Sort Havemøbelsæt m/4 loungestole - Ø 130 cm

8.499,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 7169 kunder, hvor det er yderst imponerende at 5884 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 459 personer som er fans af Texas.dks Facebook-side. I alt har 17 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Texas.dk efter kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 5148 anmeldelser, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). MoreLand.dk har 4033 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. MoreLand.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra MoreLand.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2434 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 1970 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 3 personer som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Det er på HaveMoebelland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra HaveMoebelland.dk, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 6000 kr., så er der gratis levering.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online butikker. Produktoversigterne fremviser produkter til børn, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde gode varer du kan købe på tilbud og gerne med fri fragt.

Varerne der er vist i den her kategori er automatisk udvalgt af vores interne produktrobot. Den har kigget en stor mængde varer igennem for at kunne præsentere dem der mest muligt relaterer sig til loungesæt, og som den derfor beregner matcher dit behov bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den samtidig medtaget søgninger, som den ser at andre formentlig benytter i relation til det, fx loungesæt tilbud og loungesæt jysk. Det benytter den som information til, at kunne vise de mest relaterede produkter.

Vi ser også at mennesker søger efter eksempelvis loungesæt bilka og loungesæt ikea, eller loungesæt bauhaus. Denne viden har robot-søgeren ligeledes brugt for, at finde vej igennem de ekstremt mange varer. Derudover kan det i data ses, at søgningerne loungesæt silvan og loungesæt davidsen ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af robotten ligesom søgeudtrykkene loungesæt havemøbler og loungesæt brugt. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, og at minimum ét af dem faldt i din smag.