Lungeurt

Kategorier:

Plettet Lungeurt Trevi Fountain - Pulmonaria hybrid Trevi...

74,95 kr.

Plettet lungeurt Blue Ensign - Pulmonaria hybrid Blue Ensign

59,94 kr.

Plettet lungeurt Blue Ensign - Pulmonaria hybrid Blue Ensign

81,19 kr.

Plette Lungeurt Victorian Brooch - Pulmonaria hybrid...

81,19 kr.

Lungeurt Opal - Pulmonaria hybrid Opal

59,94 kr.

Lungeurt Opal - Pulmonaria hybrid Opal

89,95 kr.

Lungeurt E.B. Anderson - Pulmonaria longifolia E.B. Anderson

81,19 kr.

Lungeurt E.B. Anderson - Pulmonaria longifolia E.B. Anderson

41,19 kr.

Lungeurt - Pulmonaria saccharata Dora Bielefeld

41,19 kr.

Lungeurt - Pulmonaria saccharata Dora Bielefeld

81,19 kr.

Lungeurt - Pulmonaria rubra

41,19 kr.

Lungeurt - Pulmonaria rubra

62,44 kr.

Lungeurt - Pulmonaria officinalis Sissinghurst White

81,19 kr.

Lungeurt - Pulmonaria officinalis Sissinghurst White

42,44 kr.

Lungeurt - Pulmonaria angustifolia Azurea

62,44 kr.

Lungeurt - Pulmonaria angustifolia Azurea

37,44 kr.

Lungeurt - Pulmonaria angustifolia Azurea

51,19 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6440 anmeldelser, hvoraf hele 4860 personer har givet topkarakter. På Facebook har Plantetorvet.dk i skrivende stund 17187 fans på deres side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Plantetorvet.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Plantetorvet.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2413 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 2189 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Blomsterverden.dk 2866 fans. Ud af disse er der 21 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Blomsterverden.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores guides præsenterer tilbud til børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter du kan købe på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.

Varerne der vises på den her side er fundet frem af vores robot. Den har ledt en stor mængde produkter igennem for at finde de af dem der relaterer sig bedst til lungeurt, og som robotten derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den i øvrigt inddraget søgeord, som den ser at andre normalt bruger i relation til det, fx lungeurt frø eller lungeurt hvid. Den kan den benytte som ekstra inspiration til, at fremvise de mest relevante varer.

Det kan også ses at andre eksempelvis søger efter lungeurt te og lungeurt bier, samt lungeurt dyrkning. Den her data har søgerobotten også benyttet for, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. I øvrigt kan det ses i data, at søgningerne lungeurt giftig og lungeurt blå ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet medregnet af robotten ligesom søgningerne lungeurt spiselig og lungeurt virkning. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at minimum ét af dem faldt i din smag.