Lupiner

Kategorier:

Staudelupin Gallery White - Lupinus polyphyllus Gallery White

53,69 kr.

Staudelupin Gallery White - Lupinus polyphyllus Gallery White

32,44 kr.

Lupin White (nr. 190) - Lupinus White

34,95 kr.

Lupin Red (nr. 191) - Lupinus Red

34,95 kr.

Lupin mix -168 - Lupinus polyphyllus - mix

29,95 kr.

Lupin Cream-yellow - Lupinus Cream-yellow

34,95 kr.

Lupin Blue (nr. 189) - Lupinus Blue

34,95 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Schlossfrau

62,44 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Schlossfrau

46,19 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Mein Schloss

32,44 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Mein Schloss

46,19 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Mein Schloss

62,44 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Kronleuchter

62,44 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Kronleuchter

46,19 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Kastellan

46,19 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Kastellan

62,44 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Fräulein

62,44 kr.

Lupin - Lupinus hybrid Fräulein

46,19 kr.

The Governor - Lupin

7,95 kr.

Sommerfugl blanding.

37,95 kr.

Noblemaiden - Lupin

7,95 kr.

Mix Lupin.

6,95 kr.

Lupin red hybrida

7,95 kr.

Lupin pink Hybrida

7,95 kr.

Lupin Blue Hybrida

7,95 kr.

Lupin "Band of Nobles" mixed.

44,50 kr.

Lupin " Minarette "

42,95 kr.

Grøngødning, Blå lupin

15,95 kr.

Chandelier - Lupin

7,95 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Plantetorvet.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 6440 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 4860 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Plantetorvet.dk 17187 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt Plantetorvet.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Plantetorvet.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2413 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2189 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 2866 fans. I alt 21 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,3 ud af 5.

Du har på Blomsterverden.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Blomsterverden.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Produktlisterne præsenterer tilbud til juniorer, samt til damer og herrer. Hvad end du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter som kan købes på tilbud og gerne med fri fragt.

Varerne der er fremvist på den her side er genereret af vores webshop-robot. Den har ledt en stor mængde produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig bedst til lupiner, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Foruden din søgetekst har den også medtaget søgeudtryk, som den estimerer at andre folk med stor sandsynlighed bruger i relation til det, fx lupiner salg og lupiner invasiv. Det kan den bruge som ekstra information til, at liste de mest relaterede varer.

Det kan også ses at folk er på udkig efter lupiner i krukker og lupiner island, og lupiner allergi. Denne data har søgerobotten også brugt for, at navigere igennem de flere millioner af varer. Desuden viser vores data, at søgningerne lupiner rådyr og lupiner plantorama er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet taget med af søgerobotten ligesom søgefraserne lupiner og bier og lupiner sol skygge. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds de fremviste varer, og at bare et enkelt af dem faldt i din smag.