Lyngby Skåle

Kategorier:

Lyngby porcelæn lyngby thermodan sukkerskål (hvid/ø8 cm)

239,20 kr.

Lyngby porcelæn lyngby rhombe skål (hvid/ø14 cm)

135,20 kr.

Lyngby porcelæn lyngby rhombe skål (hvid/ø11 cm)

119,20 kr.

Lyngby Porcelæn Ts'e Låg

199,00 kr.

Lyngby Porcelæn Tsé Lille Skål m. Fod Hvid

449,00 kr.

Lyngby Porcelæn Rhombe Skål Lille

169,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 826 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 583 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Designfund.dk 12763 fans. 31 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra Designfund.dk når der er gået 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Designfund.dk nu

Internetbutikken Dubuy.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 18000 varer hos dem.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 2129 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 15637 personer som er fans af deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dubuy.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover giver Dubuy.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 600 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på hele 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 239 anmeldelser, hvoraf 206 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 9539 personer som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort.

Derudover får du hos MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MoebelKompagniet.dk leveret inden for 2-12 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 194 5-stjernede anmeldelser. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. Samlet set er der 44 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Illux.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Illux.dk leveret inden for 1-5 hverdage, og leveringen koster blot 59 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 7,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 59 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 41 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 39170 personer som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,3 ud af 5.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores produktlister viser tilbud til piger og drenge, men også til voksne. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.

Varerne der er præsenteret i den her samling er automatisk udvalgt af vores webshop-robot. Den har nemlig kigget et utal af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der mest muligt relaterer sig til lyngby skåle, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den derudover medregnet søgefraser, som den estimerer at andre folk normalt benytter i relation til det, fx lyngby skåle tilbud og lyngby skåle sort. Det kan den bruge som ekstra information til, at præsentere de tættest beslægtede varer.

Vi kan også se at mennesker leder efter eksempelvis lyngby skålen 14 cm og lyngby skåle sæt, og lyngby skåle hvid. Den her viden har robotten også brugt til, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. For øvrigt kan det ses i data, at søgeudtrykkene lyngby glas skåle og lyngby champagneskåle er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgeordene lyngby porcelæn skåle og rhombe stel lyngby. Vores håb er at du er tilfreds de præsenterede produkter, og at ét eller flere af dem fangede din interesse.