Madskåle til Hunde

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Netbutikken Gilpa.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 705 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 641 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Gilpa.dk 3483 fans. Her er der 114 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har accepteret Gilpa.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 37 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1537 anmeldelser, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). Dogshop.dk har i skrivende stund 752 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Det er på Dogshop.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Dogshop.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Dogshop.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4500 varer.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Det er på MyPets.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

MyPets.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste produkter fra de største online webshops. Vores guides fremviser tilbud til juniorer, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde de bedste produkter der kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.