Magnetiske cykellygter

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 11000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelpartner.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelpartner.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, hvoraf 1901 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. 49 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykler.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,1 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, hvoraf hele 114 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Pedalatleten.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 799 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 4000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1560 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 14379 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 100 mennesker, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der gratis levering.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores artikler viser tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til damer og herrer. Hvad end du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer som kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt.