Malingskraber

Kategorier:

Farveskraber med trekantet klinge 25 mm

219,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Netbutikken Malgodt.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1500 varer.

På Trustpilot har Malgodt.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1996 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1895 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 2607 personer som er fans af deres side. I alt 84 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. E-mærket har accepteret Malgodt.dk på deres medlemsliste, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 90 dage.

Du modtager din ordre fra Malgodt.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 50 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 3500 varer at vælge i mellem.

DecoFarver.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2470 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 2315 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3420 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 57 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover er der hos DecoFarver.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 120 dage.

DecoFarver.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg DecoFarver.dk nu

Netbutikken BNFarver.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 3500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 39 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 36 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 490 fans. I alt 52 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. BNFarver.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

BNFarver.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 59 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste varer fra de største online forhandlere. Artiklerne præsenterer dig for produkter til børn, men også til herrer og damer. Om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.