Marc Jacobs ure

Kategorier:

Marc Jacobs Vic double armbåndsur

2.095,00 kr.

Marc Jacobs Vic dameur med lænke

2.095,00 kr.

Marc Jacobs Vic dameur i stål med lænke

1.995,00 kr.

Marc Jacobs Riley Display smartwatch armbåndsur i sort

2.495,00 kr.

Marc Jacobs Henry armbåndsur i stål med lænke, 36 mm

1.695,00 kr.

Marc Jacobs Classic dameur Ø 36 mm i rosa med lænke

1.995,00 kr.

Marc Jacobs Classic dameur Ø 29 mm i rosa med lænke

1.995,00 kr.

Marc Jacobs Classic dameur Ø 29 mm i rosa med grå-brun læderrem

1.695,00 kr.

Marc Jacobs Classic dameur i rosa med mørkeblå læderrem

1.695,00 kr.

Marc Jacobs Classic dameur i rosa med grå-brun læderrem

1.695,00 kr.

Marc Jacobs Classic dameur i forgyldt med sort læderrem og sølv skive

1.695,00 kr.

Marc Jacobs Classic dameur i forgyldt med sort læderrem

1.695,00 kr.

Marc By Marc Jacobs Baker dameur med hvid skive og stållænke - lille model

1.695,00 kr.

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 5819 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 5035 5-stjernede anmeldelser. DitUr.dks Facebook-side har i øjeblikket 62973 fans.

Du har på DitUr.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher DitUr.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 99 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra DitUr.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 1000 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg DitUr.dk nu

Internetbutikken GoldenTimes.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 9000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2984 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 2644 af dem har givet topkarakter. På Facebook har GoldenTimes.dk i skrivende stund 3011 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 35 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. GoldenTimes.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Du modtager dine varer fra GoldenTimes.dk når der er gået 3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg GoldenTimes.dk nu

GuldsmedOestergaard.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 10000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2211 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 2141 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk 13852 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 175 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher GuldsmedOestergaard.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på GuldsmedOestergaard.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Produktlisterne fremviser tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til kvinder og mænd. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt.