Marguerit Borde

Kategorier:

Matahari teakbord Ø180

5.999,00 kr.

Matahari teakbord Ø150

4.999,00 kr.

Matahari teakbord - Ø 120

2.999,00 kr.

Matahari 150 Hercules Teak Havemøbelsæt - u/armlæn

6.999,00 kr.

Matahari 150 Hercules Teak Havemøbelsæt - m/armlæn

7.999,00 kr.

Matahari 120 Victory pos Teak Havemøbelsæt

7.999,00 kr.

Matahari 120 Mia Teak Havemøbelsæt

4.499,00 kr.

Matahari 120 Mia m/armlæn Teak Havemøbelsæt

5.499,00 kr.

Matahari 120 Madrid Teak Havemøbelsæt

5.999,00 kr.

Matahari 120 Devon Teak Havemøbelsæt

7.499,00 kr.

Kronborg Matahari bord - Ø 120 cm

2.499,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 7169 kunder, hvoraf hele 5884 personer har givet topkarakter. Texas.dks Facebook-side har i øjeblikket 459 fans. 17 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Texas.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Texas.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og overstiger dit køb 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 5148 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 4294 personer har givet toprating. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og overstiger dit køb 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2434 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 1970 personer har givet toprating. På Facebook har HaveMoebelland.dk 3 fans på nuværende tidspunkt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

HaveMoebelland.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og leveringen koster blot 50 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 6000 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Produktlisterne præsenterer varer til børn, og ligeledes også til voksne. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde de gode varer du kan købe på udsalg og gerne med fri fragt i Danmark.