Marin Bikes cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 11000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 24460 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 22028 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 41558 personer som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Internetbutikken Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2863 fans. Ud af disse er der 49 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykler.dk betale med kort. Cykler.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykler.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 114 5-stjernede anmeldelser. Pedalatleten.dks Facebook-side har i øjeblikket 392 fans. Samlet set er der 12 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Pedalatleten.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 799 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1174 er 5-stjernede (det bedste). Cykelexperten.dks Facebook-side har i øjeblikket 14379 fans. 100 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelexperten.dk efter kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Vores produktoversigter præsenterer varer til børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er barn eller voksen, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.