Massageapparater

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Texas.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 7169 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 5884 af dem har givet topkarakter. Texas.dks Facebook-side har i øjeblikket 459 fans. Samlet set der lige nu 17 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 2,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Texas.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Texas.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 5148 anmeldelser, hvoraf hele 4294 personer har givet topkarakter. På Facebook har MoreLand.dk 4033 fans på nuværende tidspunkt.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

MoreLand.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2434 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1970 5-stjernede anmeldelser. HaveMoebelland.dks Facebook-side har i øjeblikket 3 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra HaveMoebelland.dk efter blot 2-5 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 6000 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Artiklerne indeholder produkter til piger og drenge, og samtidig også til voksne. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til gode produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.