Massageruller

Kategorier:

Trigger Point Nano Fodmassage Ruller Hård

154,00 kr.

Trigger Point Nano Fodmassage Ruller

154,00 kr.

Trigger Point Grid STK Håndholdt Foam Roller Ekstra Hård

254,00 kr.

Trigger Point Grid STK Håndholdt Foam Roller

218,00 kr.

Titan BOX Recovery Roller

199,00 kr.

SPRI Fodmassage Ruller (Til varme- & kuldebehandling)

169,00 kr.

Sklz Massage Roller AccuRoller

229,00 kr.

Sklz Massage Bar Massagerulle

269,00 kr.

Gaiam Justerbar Massagerulle

199,00 kr.

cPro9 Foam Roller Massagerulle

250,00 kr.

Blackroll Deep Releazer Black/Green/Grey

350,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 303 kundeanmeldelser, hvoraf 296 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Apuls.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 28136 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 25412 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Bodylab.dk 106486 fans. 2139 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bodylab.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6901 tidligere kunder har lavet, hvoraf 6032 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har BilligSport24.dk 5082 fans. Ud af disse er der 15 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. BilligSport24.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Hos BilligSport24.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste produkter fra de mest populære online butikker. Vores produktoversigter viser varer til drenge og piger, og ligeledes også til kvinder og mænd. Uanset om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.