Massagestole

Kategorier:

Finnspa Premion Creme Massagestol

12.999,00 kr.

Finnspa Premion Black Massagestol

12.999,00 kr.

Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol

20.952,00 kr.

Beurer MC3800 HCT Design Massagestol

12.999,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 303 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 296 5-stjernede anmeldelser. Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 81 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 25412 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. 2139 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6901 kunder, hvoraf 6032 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 5082 personer som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Du modtager din ordre fra BilligSport24.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores artikler præsenterer dig for tilbud til børn, og samtidig også til herrer og damer. Hvad end du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering.

Produkterne der er vist i denne kategori er fundet frem af vores interne søgemaskine. Den har kigget et utal af varer igennem med det formål at finde dem der bedst relaterer sig til massagestole, og som den derfor kan regne sig frem til er mest relevante for dig. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den også indregnet søgefraser, som den ser at andre mennesker med stor sandsynlighed benytter i forbindelse med det, fx massagestole dba og massagestole bilka. Det bruger den som information til, at præsentere de tættest beslægtede varer.

Det ses også at andre mennesker er på udkig efter massagestole harald nyborg og massagestole rødovre centrum, og massagestole statsbiblioteket. Denne data har robotten ligeledes taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af varer. For øvrigt kan det ses i data, at søgefraserne massagestole ringsted og massagestole odense er meget populære, og derfor er de også blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgefraserne virker massagestole og wellmore massagestole. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at mindst ét af dem kan bruges.