Mikrofonstativer

Kategorier:

Vores anbefalede musik-webshops

BeKent.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 6000 produkter.

BeKent.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1319 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1187 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 3374 personer som er fans af deres side. I alt 41 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. BeKent.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher BeKent.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

BeKent.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 800 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BeKent.dk nu

Netbutikken DanGuitar.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,4 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 432 kundeanmeldelser, hvoraf hele 404 er 5-stjernede (det bedste). DanGuitar.dks Facebook-side har i øjeblikket 8061 fans.

Det er på DanGuitar.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. DanGuitar.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra DanGuitar.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 35 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg DanGuitar.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Produktlisterne viser tilbud til drenge og piger, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og gerne med fri fragt.