Miljøvæv

Kategorier:

Spekter "Micro Mester" Væg- og loftrulle 25 cm

99,00 kr.

Spekter "Micro Mester" Væg- og loftrulle 18 cm

79,00 kr.

Spekter "Micro Mester" Væg- og loftrulle 15 cm

49,00 kr.

Spekter "Micro Mester" Væg- og loftrulle 10 cm

39,00 kr.

Jotun Specialvask 1 Liter

79,00 kr.

Beckers Penselrens 1 Liter

69,00 kr.

AXO 181 Miljøvæv 1 x 25 Meter

449,00 kr.

AXO 180 Miljøvæv 1 x 25 Meter

449,00 kr.

405 B&J 5 Vægmaling 4,5 Liter

349,00 kr.

405 B&J 5 Vægmaling 2,7 Liter

249,00 kr.

405 B&J 5 Vægmaling 10 Liter

599,00 kr.

405 B&J 5 Vægmaling 0,9 Liter

119,00 kr.

Miljøvæv

359,50 kr.

Faxe Trærenser - Størrelse - 2,5 L

184,00 kr.

Faxe Trærenser - Størrelse - 1 L

99,00 kr.

Roll and Go bucket - moderne og miljøvenlig malerspand - 25 cm

129,00 kr.

Roll and Go bucket - moderne og miljøvenlig malerspand - 18 cm

99,00 kr.

Keim Special Fixativ - Miljøvenlig Grundingsmiddel

119,00 kr.

AcryMatic Industrimaling - Miljøvenlig rustbeskyttelse

0,00 kr.

AcryMatic Elastodeck - Miljøvenligt vandtætningsprodukt

0,00 kr.

AcryMatic Antiox - Miljøvenlig rustbeskyttelse

0,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Netbutikken Malgodt.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Malgodt.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1996 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 1895 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 2607 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 84 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Malgodt.dk betale med kort. Malgodt.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 90 dage.

Du modtager din ordre fra Malgodt.dk efter blot 1-2 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3500 varer.

DecoFarver.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 2470 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 2315 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 3420 personer som er fans af deres side. I alt 57 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Det er på DecoFarver.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover prismatcher DecoFarver.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 120 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra DecoFarver.dk efter blot 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 39 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 36 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har BNFarver.dk 490 fans. 52 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. BNFarver.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

BNFarver.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 59 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste varer fra de bedste online webshops. Vores produktlister præsenterer tilbud til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og ofte med gratis levering.

Produkterne der er præsenteret på denne side er søgt frem af vores shopping-robot. Den har kigget et utal af varer igennem med det formål at finde dem der relaterer sig bedst til miljøvæv, og som den derfor vurderer er mest relevante for dig. Foruden din søgetekst har den derudover inddraget søgeord, som den ser at andre folk typisk skriver i sammenhæng med det, fx miljøvæv opsætning eller miljøvæv axo. Den kan den benytte som ekstra inspiration til, at fremvise de tættest beslægtede produkter.

Det er også tydeligt at andre eksempelvis leder efter miljøvæv axo 180 og miljøvæv jem og fix, eller miljøvæv bilka. Den viden har robotten ligeledes benyttet til, at finde vej igennem de ekstremt mange varer. I øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene miljøvæv stark og miljøvæv silvan ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af søgerobotten ligesom søgningerne miljøvæv flugger og miljøvæv tilbud. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de præsenterede varer, og at mindst ét af dem vækkede din interesse.