Mini Stepper Maskiner

Kategorier:

Titan Ministepper Stepmaskine

789,00 kr.

Kettler Mini Stepper Stepmaskine Med Computer

698,00 kr.

Kettler 2 in 1 Mini Stepper Stepmaskine Med Computer

1.599,00 kr.

cPro9 Ministepper Stepmaskine (Inkl. elastikker)

1.000,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 303 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 296 personer har givet toprating. Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 81 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Apuls.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Bodylab.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 28136 kunder, hvor det er yderst imponerende at 25412 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. Her er der 2139 personer som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Du har på Bodylab.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Bodylab.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6901 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 6032 5-stjernede anmeldelser. BilligSport24.dk har i skrivende stund 5082 fans på deres Facebook-side. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. BilligSport24.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra BilligSport24.dk, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktoversigter viser tilbud til juniorer, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.