Minidrivhuse

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Internetbutikken Texas.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

På Trustpilot har Texas.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 5884 af dem har givet topkarakter. Texas.dk har 459 fans på deres Facebook-side. I alt 17 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 2,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Texas.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 5148 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 4294 af dem har givet topkarakter. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoreLand.dk, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2434 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 1970 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. HaveMoebelland.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra HaveMoebelland.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Og for varer der er dyrere end 6000 kr., så er der fri fragt.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste varer fra de mest populære online forhandlere. Produktlisterne fremviser tilbud til børn, og ligeledes også til kvinder og mænd. Hvad end du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer som kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt i Danmark.