Mjødurt

Kategorier:

Mjødurt - Filipendula palmata Nana

99,95 kr.

Mjødurt - Filipendula palmata Nana

93,69 kr.

Knoldet Mjødurt - Filipendula vulgaris Plena

81,19 kr.

Japansk Mjødurt - Filipendula purpurea Elegans

42,44 kr.

Japansk Mjødurt - Filipendula purpurea Elegans

87,44 kr.

Japansk Mjødurt - Filipendula purpurea Elegans

93,69 kr.

Amerikansk Mjødurt - Filipendula rubra Venusta

46,19 kr.

Almindelig Mjødurt - Filipendula ulmaria Variegata

93,69 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6440 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 4860 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 17187 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Plantetorvet.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2413 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 2189 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 2866 personer som er fans af Blomsterverden.dks Facebook-side. 21 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,3 ud af 5.

Du har på Blomsterverden.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Blomsterverden.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Blomsterverden.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler indeholder tilbud til juniorer, og samtidig også til herrer og damer. Hvad end du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde de gode varer som kan købes på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.

Produkterne der præsenteres på den her oversigt er udvalgt automatisk af vores interne produktrobot. Den har kigget ekstremt mange varer igennem for at finde frem til dem der minder mest om søgeordet mjødurt, og som den derfor vurderer matcher dit behov bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den desuden inddraget søgninger, som den estimerer at andre mennesker typisk benytter i relation til det, fx mjødurt frø og mjødurt anvendelse. Det kan den bruge som ekstra inspiration til, at præsentere de mest aktuelle produkter.

Data viser også at andre mennesker søger efter mjødurten eller mjødurt plante, samt mjødurt te. Den her viden har søgerobotten også brugt til, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. Desuden viser data, at søgningerne mjødurt engelsk og mjødurtblomst er meget almindelige, og derfor er de også blevet indregnet af robotten på samme måde som søgeudtrykkene mjødurt køb og mjødurt staude. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de listede produkter, og at mindst ét af dem faldt i din smag.