Molecular lamper

Kategorier:

Molecular Væglampe 1-lys - House Doctor

990,00 kr.

Molecular Væglampe 1-lys - House Doctor

990,00 kr.

Molecular Pendel Lampe 7-lys - House Doctor

2.200,00 kr.

Molecular Pendel Lampe 7-lys - House Doctor

2.200,00 kr.

Molecular Pendel Lampe 5-lys - House Doctor

1.870,00 kr.

Molecular Pendel Lampe 5-lys - House Doctor

1.870,00 kr.

Molecular Pendel Lampe 5-lys - House Doctor

1.870,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

På Trustpilot har Luxlight.dk en score på 8,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 18 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 15 af disse har givet dem topkarakter. Luxlight.dk har i skrivende stund 1864 fans på deres Facebook-side. Her er der 5 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har accepteret Luxlight.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher Luxlight.dk produkter ift. andre webshops, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-4 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 40 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Netbutikken Lampemesteren.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 9000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1574 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1352 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 38692 personer som er fans af deres side. 80 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Lampemesteren.dk, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 840 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 720 personer har givet toprating. AndLight.dk har i skrivende stund 11650 fans på deres Facebook-side. 24 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 3,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra AndLight.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 3000 produkter.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 67 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 48 5-stjernede anmeldelser. Lamper.dks Facebook-side har i øjeblikket 369 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Lamper.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lamper.dk efter kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 45 kr. Hvis du bestiller for mere end 200 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Vores produktoversigter indeholder tilbud til piger og drenge, samt til herrer og damer. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde gode varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt.