Momentnøgle til cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 24460 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 22028 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Du har på Cykelpartner.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Cykler.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 2863 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Du har på Cykler.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Cykler.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 392 fans. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

Det er på Pedalatleten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Pedalatleten.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover er der hos Pedalatleten.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. 100 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra Cykelexperten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Produktoversigterne præsenterer dig for produkter til babyer og børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt.