Mosfjernere

Kategorier:

Tilbehørspakke til Minitex

1.325,00 kr.

RL510TR/WE m/mosfjerner

2.998,00 kr.

RL510TR/W m/mosfjerner

2.698,00 kr.

RL460TR/W m/mosfjerner

2.498,00 kr.

MPC1500 2-i-1

999,00 kr.

MPC1300 2-i-1 mosfjener

699,00 kr.

Mosfjerner/rive

799,00 kr.

Mosfjerner til Mini Tex

399,00 kr.

Mosfjerner sæt til Handy Sweep

999,00 kr.

Mosfjerner

699,00 kr.

Fejemaskine m/mosfjerner

5.498,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 7169 kunder, hvoraf hele 5884 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 17 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Texas.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og fragten koster fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 4033 personer som er fans af deres side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Hos MoreLand.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2434 anmeldelser, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 3 mennesker som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra HaveMoebelland.dk efter blot 2-5 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 6000 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste produkter fra de bedste online butikker. Vores produktoversigter præsenterer dig for produkter til drenge og piger, men også til herrer og damer. Hvad end du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.