Motorik legetøj til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

MamaMilla.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 126 kunder, og dette er takket være hele 116 5-stjernede anmeldelser. MamaMilla.dks Facebook-side har i øjeblikket 14538 fans. 86 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Det er på MamaMilla.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 60 dage.

Du modtager dine varer fra MamaMilla.dk når der er gået 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MamaMilla.dk nu

Webshoppen NatureBaby.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 8000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 859 kunder, hvor det er yderst imponerende at 748 af disse har givet dem topkarakter. NatureBaby.dk har 21728 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 147 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. NatureBaby.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra NatureBaby.dk når der er gået 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg NatureBaby.dk nu

Webshoppen Legehjulet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 3725 kundeanmeldelser, hvoraf hele 3302 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 1163 fans. 50 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Det er på Legehjulet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Legehjulet.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Legehjulet.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster 28 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 995 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de bedste online webshops. Artiklerne fremviser varer til juniorer, men også til herrer og damer. Om du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt.