Navnetoge til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 126 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 116 personer har givet toprating. MamaMilla.dk har 14538 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Det er på MamaMilla.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 60 dage.

Du modtager din ordre fra MamaMilla.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MamaMilla.dk nu

Netbutikken NatureBaby.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 8000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 859 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 748 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 21728 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 147 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra NatureBaby.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 3725 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 3302 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Legehjulet.dk 1163 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover har Legehjulet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 90 dage.

Normalvis bliver ordrer på Legehjulet.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster 28 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 995 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Artiklerne indeholder tilbud til børn, samt til herrer og damer. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer der kan købes til lave priser og helst med fri fragt.