Negleklipper

Kategorier:

Antonio Toenail Clipper

25,00 kr.

Antonio Nail Clipper

19,00 kr.

TweezerMan Precison Grip Tånegleklipper

169,00 kr.

TweezerMan Precison Grip Fingernegle Klipper

149,00 kr.

TweezerMan Essential Grooming Kit

329,00 kr.

Tweezerman Barrel Spring Toenail Nipper (Negleklipper)

289,00 kr.

Titania Made For Men Negleklipper

34,95 kr.

Pierre Beauvais Negleklipper (10 cm)

99,00 kr.

Mühle Travel Manicuresæt (Læderetui)

1.120,00 kr.

Merkur Luksus Negleklipper

249,00 kr.

Dovo Manicure Negleklipper Sæt (Sort)

699,95 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 14000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,4 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 37612 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 31933 5-stjernede anmeldelser. NiceHair.dk har 225196 fans på deres Facebook-side. 4607 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på NiceHair.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

NiceHair.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre.

Besøg NiceHair.dk nu

Netbutikken Lookfoxy.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 300 varer hos dem.

På Trustpilot har Lookfoxy.dk en score på hele 6,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 43 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 14 personer har givet toprating. Lookfoxy.dks Facebook-side har i øjeblikket 608 fans. Ud af disse er der 10 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 3,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover er der hos Lookfoxy.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Lookfoxy.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Made4men.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6942 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 5800 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 6276 personer som er fans af deres side. 75 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Made4men.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Made4men.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Made4men.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Artiklerne præsenterer tilbud til babyer og børn, samt til damer og herrer. Hvad end du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer som kan købes på udsalg og ofte med fri fragt.

Produkterne der vises i den her samling er udvalgt af vores webshop-robot. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest muligt til negleklipper, og som den derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den også medtaget søgeord, som den ser at andre folk sandsynligvis bruger i forbindelse med det, fx negleklipper hund eller negleklipper til hund. Det har den brugt som ekstra viden til, at vise de tættest beslægtede produkter.

Vi ser også at folk leder efter eksempelvis negleklipper baby og negleklipper kat, eller negleklipper matas. Den viden har robot-søgeren ligeledes benyttet til, at søge sig igennem de ekstremt mange produkter. For øvrigt viser data, at søgefraserne negleklipper håndbagage og negleklipper til katte er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af robotten på samme måde som søgeudtrykkene negleklipper kanin og negleklipper 3 i 1. Vores håb er at du er tilfreds med de viste varer, og at minimum ét af dem vækkede din interesse.