Nellikerod

Kategorier:

Nellikerod Lady Stratheden - Geum chiloense Lady Stratheden

36,19 kr.

Nellikerod Lady Stratheden - Geum chiloense Lady Stratheden

32,44 kr.

Nellikerod Borisii - Geum coccineum Borisii

36,19 kr.

Nellikerod Borisii - Geum coccineum Borisii

46,19 kr.

Nellikerod - Geum rivale

49,94 kr.

Nellikerod - Geum rivale

32,44 kr.

Nellikerod - Geum rivale

36,19 kr.

Nellikerod - Geum hybrid Carlskær

62,44 kr.

Nellikerod - Geum hybrid Carlskær

42,44 kr.

Nellikerod - Geum heldreichii Nordek

62,44 kr.

Nellikerod - Geum chiloense Mrs. Bradshaw

57,44 kr.

Nellikerod - Geum chiloense Mrs. Bradshaw

29,94 kr.

Nellikerod - Geum chiloense Mrs. Bradshaw

62,44 kr.

Bjerg-Nellikerod - Geum montanum Diana

62,44 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Internetbutikken Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6440 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 4860 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Plantetorvet.dk 17187 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Plantetorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Internetbutikken Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 2413 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 2189 5-stjernede anmeldelser. Blomsterverden.dks Facebook-side har i øjeblikket 2866 fans. 21 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Blomsterverden.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Hos Blomsterverden.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Artiklerne viser tilbud til juniorer, men også til herrer og damer. Hvad end du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde gode varer der kan købes på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.

Varerne der præsenteres på den her oversigt er automatisk udvalgt af vores shopping-robot. Den har nemlig ledt ekstremt mange produkter igennem for at finde frem til dem der mest muligt relaterer sig til nellikerod, og som den derfor vurderer er mest interessante for dig. Udover din søgetekst har den derudover medregnet søgninger, som den kan se at andre folk normalt bruger i forbindelse med det, fx nellikerod flames of passion eller nellikerod frø. Den kan den benytte som information til, at liste de mest relevante varer.

Vi ser også at andre eksempelvis leder efter nellikerod scarlet tempest eller nellikerod mai tai, eller nellikerod totally tangerine. Denne data har søgerobotten også taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af varer. I øvrigt viser vores data, at søgningerne nellikerod orange og nellikerod nakskov ligeledes er meget populære, og derfor er de også blevet indregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgningerne nellikerod geum og nellikerod ukrudt. Vi håber inderligt at du ikke blev skuffet over de listede produkter, og at minimum ét af dem kan bruges.