Nishiki Touring Master cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 11000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 24460 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Cykelpartner.dks Facebook-side har i øjeblikket 41558 fans. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Du har på Cykelpartner.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover tilbyder Cykelpartner.dk prisgaranti, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Cykler.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1901 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 2863 personer som er fans af deres side. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Cykler.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 175 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 114 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og leveringen koster blot 49 kr. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4000 produkter.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, hvoraf 1174 har givet den højeste karakter. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. 100 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,1 ud af 5.

Du har på Cykelexperten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister indeholder produkter til juniorer, men også til damer og herrer. Om du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.