Nitecore Lygter

Kategorier:

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 10000 produkter.

Friluftsland.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2053 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1716 5-stjernede anmeldelser. Friluftsland.dk har 59555 fans på deres Facebook-side.

Du har på Friluftsland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Friluftsland.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 55 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Friluftsland.dk nu

Internetbutikken GrejFreak.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6290 kunder, hvoraf hele 5657 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har GrejFreak.dk i skrivende stund 45588 fans på deres side. Her er der 475 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,4 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. GrejFreak.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover tilbyder GrejFreak.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra GrejFreak.dk efter kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

Webshoppen 55Nord.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

55Nord.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 287 kunder, hvoraf 189 har givet den højeste karakter. På Facebook har 55Nord.dk i skrivende stund 7052 fans på deres side.

Det er på 55Nord.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. 55Nord.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

55Nord.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på hele 8,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 109 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 89 har givet den højeste karakter. På Facebook har OutdoorPro.dk 2529 fans på nuværende tidspunkt. 46 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover får du hos OutdoorPro.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

OutdoorPro.dk kan levere dine varer på 2-3 hverdage, og leveringen koster blot 30 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 749 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Artiklerne præsenterer tilbud til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt i Danmark.