Nøgleskabe

Kategorier:

Blomus velio nøgleskab (hvid)

749,00 kr.

Blomus velio nøgleskab (grå)

699,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4000 produkter.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 583 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Samlet set er der 31 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Netbutikken Dubuy.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 18000 produkter.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2677 kunder, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Dubuy.dk 15637 fans.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover er der hos Dubuy.dk prisgaranti på alle produkter, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dubuy.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 600 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 239 kunder, hvoraf imponerende 206 personer har givet dem den højeste karakter. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort.

Derudover tilbyder MoebelKompagniet.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Efter 2-12 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoebelKompagniet.dk, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og overstiger dit køb 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Webshoppen Illux.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 235 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 194 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 7513 personer som er fans af Illux.dks Facebook-side. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Illux.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-5 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 59 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 41 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 39170 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Produktoversigterne indeholder varer til piger og drenge, samt til herrer og damer. Hvad end du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der vises på denne side er automatisk udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har kigget en stor mængde varer igennem for at finde frem til dem der relaterer sig bedst til nøgleskabe, og som den derfor forestiller sig er mest relevante for dig. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den ligeledes medtaget søgefraser, som andre typisk benytter i relation til det, fx nøgleskabe i træ og nøgleskabe med lås. Den kan den benytte som information til, at liste de mest relevante produkter.

Det er også tydeligt at andre mennesker eksempelvis leder efter nøgleskabe med kode og nøgleskabe stål, samt nøgleskabe med kodelås. Denne data har robotten også taget i brug for, at søge sig igennem de ekstremt mange produkter. Desuden kan det i data ses, at søgeudtrykkene godkendte nøgleskabe og elektroniske nøgleskabe ligeledes er meget populære, og derfor er de også blevet taget med af robotten på samme måde som søgeordene store nøgleskabe og smarte nøgleskabe. Vi håber inderligt at du er tilfreds de viste varer, og at mindst ét af dem fangede din interesse.