Omgangstællere

Kategorier:

Prym Universal Omgangstæller med øje

40,00 kr.

Prym Omgangstæller - 2 størrelser

40,00 kr.

Pony Pindetæller / Omgangstæller med øje

17,00 kr.

Pony Omgangstæller / Pindetæller 5,5-7,5mm - 1 stk

21,00 kr.

Pony Omgangstæller / Pindetæller 2-7,5mm - 2 stk

22,00 kr.

KnitPro Omgangstæller Rosa - 1 stk

47,00 kr.

Knitpro Omgangstæller / Pindetæller Rød 4,50-6,50mm - 1 stk

14,50 kr.

Knitpro Omgangstæller / Pindetæller Blå 2-5mm - 1 stk

14,50 kr.

Knitpro Omgangstæller / Pindetæller 2,00-6,50mm - 2 stk

33,50 kr.

Infinity Hearts Pindetæller / Omgangstæller Ass. farver - 2 størrelser

25,00 kr.

Infinity Hearts Omgangstæller/Pindetæller Rød 7x4mm

65,00 kr.

Infinity Hearts Digital Omgangstæller/Pindetæller Hvid - 1 stk

25,00 kr.

Infinity Hearts Digital omgangstæller / pindetæller med lys Ass. farve

29,00 kr.

Drops Pindetæller / Omgangstæller - 2 størrelser

25,00 kr.

Clover Omgangstæller / Pindetæller Rød 7x4mm - 1 stk

89,00 kr.

Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm

95,00 kr.

Clover Omgangstæller / Pindetæller 2-6,5mm - 1 stk

39,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Webshoppen Rito.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 4008 kunder, hvoraf imponerende 3827 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. 597 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover prismatcher Rito.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster kun 33 kr. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Rito.dk nu

Webshoppen Hobbyshoppen.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 250 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 70 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 63 af dem har givet topkarakter. Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. 86 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 21 dage.

Du modtager dine varer fra Hobbyshoppen.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 595 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Netbutikken SymaskineTorvet.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 800 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på SymaskineTorvet.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og for varer der er dyrere end 199 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores artikler indeholder produkter til børn, og samtidig også til voksne. Hvad end du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter du kan købe til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.