Opbevaringsæsker

Kategorier:

Speedtsberg opbevaringsæske med låg

69,00 kr.

Oyoy living designopbevaringsæske, rund stor (ø28xh32 cm)

169,00 kr.

Oyoy living designopbevaringsæske, rund mellem (ø23xh26 cm)

149,00 kr.

Oyoy living designopbevaringsæske, rund lille (ø17xh20 cm)

119,00 kr.

Boltze opbevaringsæsker (10 stk.)

69,00 kr.

Bloomingville opbevaringsæske m/låg, rosa, papir

179,00 kr.

Bloomingville opbevaringsæske m/låg, rosa, kejsertræ

269,10 kr.

Bloomingville opbevaringsæske m/låg, rosa, bambus

99,00 kr.

Bloomingville opbevaringsæske m/låg, orange, plastik

199,00 kr.

Bloomingville opbevaringsæske m/låg, grå, kejsertræ

269,10 kr.

Bloomingville opbevaringsæske m/låg, brun, plastik

341,10 kr.

Bloomingville opbevaringsæske m/låg, blå, papir

179,00 kr.

Bloomingville opbevaringsæske m/låg, blå, bambus

99,00 kr.

Bloomingville opbevaringsæske m/låg (grå/kejsertræ)

129,00 kr.

Blomus - Opbevaringsæske - Colora - Rose Dust (Diameter: 14 cm)

138,40 kr.

Blomus - Opbevaringsæske - Colora - Rose Dust (Diameter: 10 cm)

100,00 kr.

Blomus - Opbevaringsæske - Colora - Peat (Diameter: 14 cm)

138,40 kr.

Blomus - Opbevaringsæske - Colora - Peat (Diameter: 10 cm)

100,00 kr.

Au Maison - Opbevaringsæsker - "HEXAGON BONE" Sæt af 2 (White/Honey)

488,80 kr.

Au Maison - Opbevaringsæsker - "HEXAGON BONE" Sæt af 2 (GråHvid/Sennep)

698,40 kr.

Au Maison - Opbevaringsbox - Box Suede - Black/Forest Green

498,40 kr.

Ferm Living Paper Organiser, Stained Black

699,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Internetbutikken Designfund.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 583 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 18000 varer.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 2129 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Dubuy.dk 15637 fans på nuværende tidspunkt.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover er der hos Dubuy.dk prisgaranti på alle produkter, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dubuy.dk, og fragten koster fra 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 600 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 206 personer har givet toprating. MoebelKompagniet.dks Facebook-side har i øjeblikket 9539 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort.

Derudover har MoebelKompagniet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-12 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,2 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 235 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 194 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 7513 fans. 44 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 59 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 500 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 59 kunder, hvoraf imponerende 41 personer har givet dem den højeste karakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Efter 2-4 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Wallstickerland.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides indeholder varer til drenge og piger, og ligeledes også til mænd og kvinder. Om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis levering i Danmark.

Produkterne der vises i den her kategori er søgt frem af vores interne søgemaskine. Den har kigget et utal af produkter igennem for at finde frem til dem der mest muligt relaterer sig til opbevaringsæsker, og som den derfor kan regne sig frem til er mest interessante for dig. Udover din søgetekst har den desuden indregnet søgeord, som den kan se at andre mennesker ofte bruger i forbindelse med det, fx opbevaringskasser og opbevaringskasser plast. Det kan den bruge som ekstra viden til, at vise de mest relevante produkter.

Vi ser også at andre folk eksempelvis leder efter opbevaringskasser jysk eller opbevaringskasser træ, og opbevaringskasser ikea. Den viden har robotten ligeledes benyttet for, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. Derudover viser vores data, at søgeordene opbevaringskasser børn og opbevaringskasser til køleskab ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robotten ligesom søgeudtrykkene opbevaringskasser hay og opbevaringskasser bilka. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at bare et enkelt af dem kunne bruges.