Opbevaringsmøbler

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4000 produkter.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 826 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 583 personer har givet toprating. Designfund.dk har 12763 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Designfund.dk, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 18000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på hele 8,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2677 kunder, hvor det er yderst imponerende at 2129 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Dubuy.dk 15637 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover får du hos Dubuy.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 600 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dubuy.dk nu

Netbutikken MoebelKompagniet.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 239 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 206 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 9539 personer som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Her er der 109 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort.

Derudover får du hos MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Hos MoebelKompagniet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-12 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Internetbutikken Illux.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Illux.dk en score på hele 9,2 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 235 kunder, hvor det er yderst imponerende at 194 af disse har givet dem topkarakter. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, og det koster kun 59 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Illux.dk nu

Internetbutikken Wallstickerland.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 59 kundeanmeldelser, hvoraf 41 har givet den højeste karakter. På Facebook har Wallstickerland.dk 39170 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Hos Wallstickerland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-4 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Vores produktoversigter viser varer til børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der er præsenteret på den her oversigt er søgt frem af vores interne produktrobot. Den har nemlig kigget flere millioner af varer igennem for at kunne præsentere dem der relaterer sig bedst til opbevaringsmøbler, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den ligeledes medtaget søgefraser, som den ser at andre ofte skriver i relation til det, fx opbevaringsmøbler børn eller opbevaringsmøbler ikea. Det bruger den som ekstra information til, at liste de mest relevante varer.

Vi kan også se at andre mennesker eksempelvis leder efter opbevaringsmøbler kontor og opbevaringsmøbler stue, og opbevaringsmøbler til skråvægge. Denne data har robotten også taget i brug for, at navigere igennem de flere millioner af varer. For øvrigt kan det i data ses, at søgeordene opbevaringsmøbler soveværelse og opbevaringsmøbler badeværelse ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgefraserne opbevaringsmøbler til camping og opbevaringsmøbler køkken. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de præsenterede varer, og at nogle af dem vækkede din interesse.