Oregano

Kategorier:

Vild Merian - Origanum vulgare Aureum

39,94 kr.

Stenurt - Sedum oreganum

49,94 kr.

Stenurt - Sedum oreganum

32,44 kr.

Silkekatost Little Princess - Sidalcea oregana Little...

68,69 kr.

Pryd merian - Oreganum laevigata Herrenhausen

37,44 kr.

Pryd merian - Oreganum laevigata Herrenhausen

62,44 kr.

Oregano, Vild merian, Organic - Origanum vulgare L.

28,95 kr.

Oregano, Vild merian - Origanum vulgare L.

28,95 kr.

Oregano, Græsk- - Origanum vulgare ssp. hirtum

28,95 kr.

Oregano med stærk smag,vinterdækkes - ORIGANUM vulg.Hot og...

49,94 kr.

Oregano - Origanum vulgare

33,95 kr.

Oregano - Origanum vulgare

74,94 kr.

Oregano - Origanum vulgare

53,69 kr.

Oregano - Origanum vulgare

32,44 kr.

Oregano - Origanum vulgare

39,94 kr.

Merian - Origanum vulgare Compactum

81,19 kr.

Merian - Origanum vulgare Compactum

53,69 kr.

Merian - Origanum vulgare Compactum

87,44 kr.

Merian - Origanum vulgare Compactum

39,94 kr.

Merian - Origanum vulgare Compactum

43,69 kr.

Merian - Origanum vulgare Compactum

37,95 kr.

Krydderurter - italiensk mix - Krydderurter - italiensk mix

99,95 kr.

Krydderurter - BBQ mix - Krydderurter - BBQ mix

99,00 kr.

Guldmerian - Origanum vulgare Thumbles Variety

39,94 kr.

Oregano.

11,50 kr.

Merian

14,50 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Webshoppen Plantetorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 15000 varer.

Plantetorvet.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6440 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 4860 5-stjernede anmeldelser. Plantetorvet.dk har i skrivende stund 17187 fans på deres Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt Plantetorvet.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Plantetorvet.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Netbutikken Blomsterverden.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2413 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 2189 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Blomsterverden.dk 2866 fans. Samlet set der lige nu 21 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Blomsterverden.dk tilbyder levering på kun 2-5 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores guides viser tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til damer og herrer. Om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer der kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.

Varerne der præsenteres i denne kategori er genereret af vores interne søgemaskine. Den har nemlig kigget flere millioner af varer igennem med det formål at finde dem der læner sig mest op ad søgeordet oregano, og som den derfor beregner matcher dit behov bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den samtidig inddraget søgefraser, som den vurderer at andre mennesker normalt benytter i sammenhæng med det, fx oregano olie og oregano plante. Det benytter den som information til, at vise de mest relaterede produkter.

Det ses også at andre mennesker søger efter eksempelvis oregano pizza eller oreganobrød, og oregano oil. Den data har søgerobotten ligeledes brugt til, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. Derudover viser data, at søgeordene oregano krydderi og oregano olie kapsler er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robotten ligesom søgningerne oregano frø og oregano dråber. Vi håber virkelig at du er tilfreds med de viste varer, og at nogle af dem faldt i din smag.