Orijen Kattemad

Kategorier:

Orijen Six Fish Cat, 5,4 kg

599,00 kr.

Orijen Six Fish Cat, 340 gr

50,00 kr.

Orijen Six Fish Cat, 1,8 kg

299,00 kr.

Orijen Six Fish Cat

50,00 kr.

Orijen Fit & Trim Cat, 5,44 kg

549,00 kr.

Orijen Fit & Trim Cat, 340 gr.

50,00 kr.

Orijen Fit & Trim Cat, 1,8 kg

289,00 kr.

Orijen Fit & Trim Cat

50,00 kr.

Orijen Cat Regional Red, 5,4 kg

599,00 kr.

Orijen Cat Regional Red, 340 gr

50,00 kr.

Orijen Cat Regional Red, 1,8 kg

299,00 kr.

Orijen Cat Regional Red

50,00 kr.

Orijen Cat And Kitten, 5.40 kg

489,00 kr.

Orijen Cat And Kitten, 340 gr

50,00 kr.

Orijen Cat And Kitten, 1.8 kg

269,00 kr.

Orijen Cat And Kitten

50,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 641 har givet den højeste karakter. Gilpa.dk har 3483 fans på deres Facebook-side. I alt 114 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Gilpa.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 37 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1537 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. På Facebook har Dogshop.dk 752 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dogshop.dk er en E-mærket webshop, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Dogshop.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 4500 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 275 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 240 5-stjernede anmeldelser. MyPets.dk har i skrivende stund 5205 fans på deres Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MyPets.dk, og det koster kun 29 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg MyPets.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister viser tilbud til piger og drenge, samt til herrer og damer. Hvad end du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.