Orijen Puppy Hvalpefoder

Kategorier:

Orijen Puppy Large Breed hvalpefoder, 6 kg

399,00 kr.

Orijen Puppy Large Breed hvalpefoder, 11.4 kg

679,00 kr.

Orijen Puppy Large Breed hvalpefoder

679,00 kr.

Orijen Puppy hvalpefoder, 6 kg

399,00 kr.

Orijen Puppy hvalpefoder, 340 gr.

50,00 kr.

Orijen Puppy hvalpefoder, 2 kg

269,00 kr.

Orijen Puppy hvalpefoder, 11.4 kg

679,00 kr.

Orijen Puppy hvalpefoder

50,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 705 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 641 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Gilpa.dk 3483 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 114 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Gilpa.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 37 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1537 anmeldelser, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 752 fans. I alt 27 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Dogshop.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 35 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 275 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 240 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5205 personer som er fans af deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på MyPets.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Hos MyPets.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi samler de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Vores produktlister viser tilbud til drenge og piger, samt til herrer og damer. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering.